Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(122)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(122)
    • Hvězda 5(106)
    • Hvězda 4(13)
    • Hvězda 3(3)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 17/06/2021

    buen producto, cumple con lo prometido.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/04/2017

    Светит, конечно, не так ярко как на картинках, но в темноте видно. Качество конструкции так себе, долговечность вызывает большие вопросы. Внутри батарейка CR2016 и два самых простых светодиода.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 11/12/2017

    Work perfeclty and with a good light. Problems, you will need glue to fixed the wire to the light, and the wire could be widther but it have a good lenght.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/01/2018

    I got the pink colour. At this price the quality is cheap and it’s not as bright as in the photos. Might need a piece of tape to hold the light portion onto the clear tube portion because mine doesn’t stay together properly. Could use some improvement where the parts connect. Not a great design.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/11/2019

    Нашийники супер. Можна кріпити як хочеш чи навіть вкоротити. Для маленьких порід саме те що треба.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 26/11/2019

    Gutes Produkt, ich hoffe, dass die Batterie nicht schnell verbraucht ist. Schön, dass es 3 Leuchtmodi gibt. Ich bin zufrieden und ich hoffe, dass der Hund meiner Tochter es auch mag.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/09/2017

    Pros. Bonito collar para perro que en mi caso uso para localizar mi mascota en la oscuridad. Con. El encapsulado de la electrónica no tiene ningún tipo de estanqueidad. Me parece propenso a averiarse por humedad. A veces cuando el perro se sacude se paran las luces.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/03/2018

    perfect

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/01/2018

    Mit szól hozzá a cicus még nem tudom? Remélem tetszik majd neki...

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/03/2021

    Alles is in orde goede kwaliteit

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$81.89
    • US$13.00
    • US$65.99
    • US$14.99
    • US$16.79
    • US$7.99
    • US$17.99
    • US$104.99
    • US$12.99
    • US$17.49
    • US$23.99
    • US$50.82
    • US$23.99
    • US$341.99
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$167.99
    • US$14.99