Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(68)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(68)
    • 5 Star(63)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 27/05/2021

    plátno je fakt obrovský, větší bych už asi nechtěl 😂 doručeno za 4 dny od objednání kvalitní zpracování trojnožka se dá dát různými směry není úplně perfektně rovné, ale projektoru to snad vadit nebude... ta plocha za tu cenu je perfektní

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • GioVIP5
    GR
    12/08/2021

    I suggest it, works fine, super quality, for outdoor use you must take care of the wind because the base is not to steady

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 12/06/2021

    für innen sehr gut, für draußen etwas zu leicht und muss stabilisiert werden. Bild wird aber gut aufgewertet.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 06/04/2021

    good material, large size, native 16:9 ratio

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 21/08/2021

    Great quality screen for the price, works well with my Xiaomi Projector. Honestly pretty impressed with he quality of the build, the overall look, the portability and the quick delivery time.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/09/2021

    Leinwand ist groß, Bild ist super! Paket kam innerhalb einer Woche an! ich bin zufrieden. :)

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 16/05/2021

    rien dire top rapport qualité prix 😉

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 09/07/2021

    Spokojnosť. Vďaka.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 24/06/2021

    Towar zgodny z opisem, obraz idealny. Przesyłka lekko uszkodzona, kaseta ekranu w kilku miejscach uszkodzona. Polecam produkt.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 22/06/2021

    Pantalla perfecta para montarte tu propio cine en casa, parece más grande de lo que se ve en la foto.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$86.99
    • US$19.99
    • US$76.99
    • US$16.99
    • US$67.99
    • US$33.99
    • US$27.99
    • US$59.99
    • US$37.99