Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(23)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(23)
    • Hvězda 5(20)
    • Hvězda 4(1)
    • Hvězda 3(0)
    • Hvězda 2(1)
    • Hvězda 1(1)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 10/12/2021

    Velmi slušná powerbanka, zvládá 2,5 krát nabít můj telefon (6000mAh) kapacita tedy úplně neodpovídá, ale to asi u žádné. Co mi na ní vadí, zůstávají otisky prstů. Jinak použitelná na cesty, kamkoliv. Doporučuji

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 20/11/2021

    Minden rendben. Gyors szállítás. Tudja ami a leírásban van. Tökéletes!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/11/2021

    Rychlé dodání. Děkuji

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/10/2021

    super vec a má skutočne takú kapacitu a aj rýchle nabijanie

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/12/2021

    A termék gyorsan megérkezett! Teljesen biztonságosan csomagolva, épségben érkezett. Kibontva a termék a leírásnak megfelelő volt. A minősége várakozáson felüli még talán szépnek is mondható! Az első hibásan érkezett, majd eggyeztetés után küldték az újat! Remekül működik gyorsan tölt! Meg vagyok vele elégedve!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 31/10/2021

    Great power bank! Enough capacity to charge samsung S20 ultra 5G multiple times and iPhone SE (AND fast also). It takes some time to charge up the power bank but its not so big deal. Overall great deal, great price.. I personally recommend this device 😉 Bezvadná power banka! Dostatečná kapacita na několika násobné nabití Samsung S20 Ultra 5G a iPhone SE (A Taky velice rychle). Nabíjení power banky je docela zdlouhavé ale není to nic hrozného. Celkově super koupě, super cena... Osobně můžu doporučit tuto power banku 😉

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 30/11/2021

    The product has arrived. Everything was fine with him. I can recommend it to everyone. Perfect. Thanks

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/11/2021

    I ordered second piece 👍.. Still recommend this power bank Objednán druhý kus 👍.. Stále doporučuji tuto power banku

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 16/01/2022

    Fonctionne bien, mais capacité réelle légèrement en dessous de celle annoncé

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 03/01/2022

    It is simple and good. I think good price and capacity / quality ratio.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$90.99
    • US$23.99
    • US$18.99
    • US$65.99
    • US$59.99
    • US$18.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$11.99
    • US$26.99