Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(303)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(303)
    • 5 Star(288)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 17/03/2021

    Zásilku jsem dnes převzal v naprostém pořádku,baterii zařízení jsem nabyl ale ješte jsem neměl možnost vyzkoušet.Obecně mohu říci že zařízení je velmi dobře stavěno a je bytelné a dost těžké což si myslím že by mohlo fungovat bez potíží!i přesto že jsem netestoval,jsem ze zařízením spokojen,děkuji Vám za doručení.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 30/01/2021

    très bon produit rien à dire, plus costaud que celle de Xiami, celle de Baseus est beaucoup plus lourde, plus grand et plus puissante que Xiami comme vous pouvez voir sur les images

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/05/2021

    It has been working well for days. I tested on 2 kinds of car tires. The 36 PSI default setting for cars worked. It overheats and can only inflate a partially deflated tire. A fully deflated tire takes time. Good to have on car along with a 12V inflator.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 02/06/2021

    ürün şahene çok hızlı adrese teslim edildi paket çok sağlam ve düzenliydi. satıcıya ve firmaya teşekkür ederim iyi çalışmalar diliyorum

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 02/06/2021

    It looks like a good product. I tried it on a bike and on a ball. Very fast delivery from Europe to Greece (10 days). Thanks Banggood.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/04/2021

    Mukemmel ürün hızlı gönderim teşekkür ederim

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/03/2021

    A useful item that can hold tire air while carrying!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/02/2021

    Llego muy bien, esta en perfectas condiciones. funcionan todos los botones y la luz. Funciona en cuanto a que si sopla aire. Lo estoy cargando para probarlo en las llantas de mi moto

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 28/08/2021

    now i will test

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/06/2021

    μένει να το δοκιμάσουμε.

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$49.99
    • US$50.99
    • US$46.99
    • US$8.99
    • US$21.99
    • US$61.99
    • US$11.99
    • US$38.99
    • US$9.99