Hodnocení zákazníků

4.92 z5
Napsat recenzi
  • Všechny recenze(83)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(83)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 12/10/2020

    tavsiye edilebilecek ürün... çift hdmi + vgi / 5 usb 3.0 giriş / kart okuyucular / ethernet giriş / wifi şarj / aux / type c giriş mevcut. ek olarak type-c giriş olmayan cihazım için ara bağlantı ile birlikte aldım. 10 günü bulmadı, aras kargo ile teslimat yapıldı.

    Komentáře (2)
    Ukázat originál
  • 09/03/2021

    Prodotto consegnato con imballaggio sfondato. Il prodotto ha subito un colpo e risulta rovinato. Non sono certo del funzionamento. Non sono per nulla soddisfatto. Difficilmente faro altri ordini.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/01/2021

    Ürün Türkiye"ye 8 günde geldi. Ürün küçük, ihtiyacım olan tüm girişler mevcut. Sipariş vermeyi düşünenler, gönül rahatlığı ile verebilirler. Tavsiye ederim.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 03/02/2021

    Please I have received the product. But I would like to know how the wireless charging system works. I mean the steps involved.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 02/02/2021

    This thing rocks. Replaces my CalDigit hub which costed triple this price. It works perfectly with my MacBook Air 2020 (I5), has more things to plug-in and I can load my iPhone X w/o cable.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 02/11/2020

    Perfect product. Thank you banggood.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 30/09/2020

    produto na funciona corretamente o carregamento wireless. arrependido.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • JCGVIP3
    CH
    13/08/2020

    looks very good and with quality

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 29/01/2021

    Perfect good quality.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/11/2020

    מדהים

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$7.99
    • US$18.99
    • US$21.99
    • US$13.99
    • US$6.59
    • US$24.99
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$6.99
    • US$8.99
    • US$22.99
    • US$8.99
    • US$19.99
    • US$25.99
    • US$28.99
    • US$10.99
    • US$39.99