Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(454)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(454)
    • Hvězda 5(393)
    • Hvězda 4(34)
    • Hvězda 3(13)
    • Hvězda 2(3)
    • Hvězda 1(11)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 10/11/2021

    Order submit. 2021-11-01 06: 44:22 FINAL DELIVERY 2021-11-09 11: 38:00 Ship from CZ via EU Priority Mail It arrived very quickly and is as reported. also the batteries are Makita type and I can use it with other tools that have the same type of socket. easy to assemble perfect

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 20/05/2021

    A vártnál is jobban teljesít, az egyik akkumulátor kicsit gyenge, de összességében megéri. az akkumulátor töltő csatlakozója kissé eldeformálódott, de vissza lehetett hajlítani

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 15/05/2021

    Le produite semble correct. Facile à Assembler Attention, il n'y a pas de système automatique de lubrification de la chaîne. Il faut penser à huiler par immersion de temps en temps. La batterie n'est pas évidente à clipper. ça coince un peu mais ça fonctionne

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 18/11/2021

    Buona qualità prezzo, taglia bene e la potenza è buona. La batteria a questo prezzo non è molto potente, la capacità reale è circa 1500mah. A questo prezzo non credo si possa pretendere di più ma sarebbe meglio correggere la scheda tecnica. Per lavori pesanti consiglio di comprare una batteria da 4Ah. Le istruzioni per il montaggio della catena sono disegnate sul corpo della sega

    Komentáře (5)
    Ukázat originál
  • 06/04/2021

    Appena arrivata, confezione un poco ammaccata, montata in pochi minuti, ottimo attrezzo consigliato.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/08/2021

    Zatím jsem spokojená, zboží jsem objednala 10.8. a bylo mi doručeno 13.8. To je super. Již jsem pilu vyzkoušela a funguje dobře. Trochu mě mrzí, že nebyl přiložen návod na smontování, protože přišla v rozloženém stavu. Naštěstí jsem technicky zdatná, takže se mi to povedlo i bez návodu. Velice hodnotím to, že má dvě baterie. Doufám, že mi bude sloužit dobře. Ještě jednou děkuji za rychlé dodání. Jaroslava

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 25/05/2021

    Ήρθε σχετικά γρήγορα στην Ελλάδα. Το έχω μοντάρει, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Οπότε δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για το προϊόν αυτό . Πάντως μοιάζει σας παιχνίδι.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 05/12/2021

    Fast delivery from the local warehouse CZ. I am very satisfied, the branches cut perfectly. I recommend making a cover for the chain bar and buying an oiler.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 17/05/2021

    Spedizione veloce, prodotto affidabile, questo è il secondo acquisto.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/04/2021

    Много добра играчка за нуждите на двора! Hit of the year!

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$35.99
    • US$32.99
    • US$27.99
    • US$16.99
    • US$79.99
    • US$55.99
    • US$45.99
    • US$56.99
    • US$58.99
    • US$38.99
    • US$34.99
    • US$63.99
    • US$49.99
    • US$39.99
    • US$65.99
    • US$39.99
    • US$7.88