Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(157)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(157)
    • Hvězda 5(151)
    • Hvězda 4(5)
    • Hvězda 3(0)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(1)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 24/01/2022

    S produktom som maximálne spokojný. Balíček mi prišiel cca do jedného týždňa. Priniesol ho kuriér. Po rozbaleni som nenašiel žiadne poškodenie. Smerovky som nainštaloval na kolobežku a fungujú perfektne. Blikaju pekne zo strany na stranu, tak ako je to v popise. Odporúčam tento produkt. Cena za produkt je super.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 10/12/2021

    frecce arrivate in 20 giorni Italia rapida consegna. corrisponde alla descrizione, ma e molto dura la gomma. non e come le frecce delle moto che sono più morbide. pazienza. ancora da provare se funzionano. buon venditore grazie Bangood

    Komentáře (2)
    Ukázat originál
  • 01/10/2021

    wykonane solidnie jedyny minus to w porównanie do motocyklowych mają twarde gumy przez co są podatne na złamanie.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 02/07/2021

    Fast Delivery.. Good Blinker!! Thank You!

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 22/04/2022

    super zásielka prišla nepoškodena asi týždeň od objednania,môžem len odporučiť

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/04/2022

    una delle frecce è arrivata rotta ,ma grazie all'aiuto dell'assistemza mi stanno inviando un nuovo paio di frecce, sono molto soddisfatto sia del prodotto che del servizio clienti.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/10/2021

    Ordered extra sets of turn signal blinkers for my electric Laotie scooters. Got them in about 2 weeks. No problems with the order, received what I ordered, I have had zero problems with buying on Banggood. 5 stars all the way. I m a real person reviewing as a real customer.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 31/08/2021

    Wszystko zgodnie z opisem! Bardzo szybko dostarczone do Polski 11dni od zakupu. Świecą bardzo mocnym światłem bardzo dobrze widoczne w dzień, dodatkowo mają wbudowany przerywacz co znacznie ułatwia montaż! Polecam tego sprzedającego jak i ten model kierunkowskazów.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 24/02/2022

    Fungují a jsou a dobře vidět. Konečně nebudu muset ukazovat rukou kam jedu páč to je na koloběžce o hubu

    Komentáře (3)
    Ukázat originál
  • 03/10/2021

    Úspešne namontované 🙂

    Komentáře (3)
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$1,599.99
    • US$10.99
    • US$55.99
    • US$129.99
    • US$759.99
    • US$12.99
    • US$1,699.99
    • US$1,599.99
    • US$1,149.99
    • US$21.99