Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(14)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(14)
    • Hvězda 5(11)
    • Hvězda 4(3)
    • Hvězda 3(0)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 04/03/2021

    velg is niet recht is wat zwaars op de door gevallen ook acc in de doos beschadigd wiel is uit balans graag refused my money

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 13/11/2020

    5 stars

    Komentáře (4)
    Ukázat originál
  • 17/04/2021

    Very satisfied with this package so far. The bike really moves pretty quick with it. The battery gauge isn't accurate. It stays at 100%, even though the battery is less than 50%. So it's not possible to know how much battery life is left. I recommend changing the throttle with a different model. Overall, I am happy with the purchase and would recommend it.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 05/02/2021

    Product arrived quickly and in perfect condition. The quality is excellent and all components were well packed and with the aid of illustrations in the product's online page installation should be straight forward. I was particularly impressed how the wires from the hub motor were presented to facilitate installing wheel on your bike.

    Komentáře (2)
    Ukázat originál
  • 23/03/2020

    Koło jak w opisie. Wszystko działa. Kupiłem dwa. W drugim egzemplarzu brakowało śrub i podkładek na osi (myślę że to brak powstały w transporcie). Ale największy problem był z dostawą. Miało być wysłane z Czech i dotrzeć w ciągu 5 dni roboczych. A było wysłane z Niemiec prawie po miesiącu po moich monitach . Drugie koło wysłane zostało z Belgii- również nie z Czech. Wydaje się, że wysyłka z Czech to jakaś pomyłka, bo towar idzie tak długo jak z Chin.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/03/2020

    Koło jak w opisie. Wszystko działa. Kupiłem dwa. W tym egzemplarzu brakowało śrub i podkładek na osi (myślę że to brak powstały w transporcie). Ale największy problem był z dostawą. Miało być wysłane z Czech i dotrzeć w ciągu 5 dni roboczych. A było wysłane prawie po miesiącu po moich monitach z Niemiec. Drugie koło wysłane zostało z Belgii- również nie z Czech. Wydaje się, że wysyłka z Czech to jakaś pomyłka, bo towar idzie tak długo jak z Chin.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/07/2020

    Ottimo prodotto l'unico inconveniente e che nella descrizione c'è scritto che è 300watt invece vi arriverà 350watt

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 12/11/2020

    I did not receive a wiring diagram or manual.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 15/11/2020

    very impressed from start to finish highly recommend

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 09/11/2020

    All right

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$279.99
    • US$127.99
    • US$253.71
    • US$79.99
    • US$599.99
    • US$181.99
    • US$539.99
    • US$262.99
    • US$139.99
    • US$50.99
    • US$13.91
    • US$7.99
    • US$32.99
    • US$18.99
    • US$55.99
    • US$69.99
    • US$35.63
    • US$90.99