Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(20)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(20)
    • Hvězda 5(20)
    • Hvězda 4(0)
    • Hvězda 3(0)
    • Hvězda 2(0)
    • Hvězda 1(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 03/06/2021

    10 günde geldi vergiler dahil alın Daha öncede aldığım ürün kendi yaptığım elektrikli bisikletime aldım 24 volt 250 watt herhangi bir sorun yok güvenle alabilirsiniz .

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 10/12/2021

    ürün başarılı bir şekilde şimdilik çalışıyor tam deniyim sağlayıp paylaşım yaparım

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 08/10/2021

    Recebi o controlador em ordem

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 29/04/2022

    problemsiz olarak ulaştı test edeceğim umarım. mosfetler kalitelidir.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 17/05/2021

    deneme şansım olmadı henüz aynı ürünün 250w olanı var ikisi arasında fark varmı deneyip göreceğiz

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 25/07/2021

    received a little late but I'm happy with what I see. just need to install it to know if it's working. hopefully everything is still fine with my order.

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 04/11/2021

    ürün iyi gibi denemedim daha Türkiye'yi seviyorum i love turkey

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 31/08/2021

    Recebi meu controlador em 17 dias, montei no patinete do meu filho, está funcionando perfeitamente.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/06/2021

    Arrived in order. Not used yet (Building an electric bike is only one of my long-term DIY projects...)

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 02/05/2022

    Great service

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$11.99
    • US$8.99
    • US$23.99
    • US$17.99
    • US$22.99
    • US$44.99
    • US$11.69
    • US$1.09
    • US$699.99