Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(198)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(198)
    • 5 Star(190)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 28/04/2021

    все хорошо упаковано, пришло быстро, спасибо продавцу! жаль что в комплекте с imax b6 не идёт, было бы полезно!

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 31/05/2021

    parfait super bon produit . pris en 12 awg et je regrette pas un peu plus gros que ce qu'on peut trouver dans le kit chargeur d'origine . je recommande d'en avoir tjr un de rechange .

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 25/09/2021

    everyone need this for XT-60 Lipo charging, very good quality with a solid soldered connector, trackable shipping from Banggood

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 18/06/2021

    This cable adapter is exactly what I needed to plug my balance board into my charger. Works like a charm. 5/5

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 24/10/2021

    very accurate shipping service even one or two dollars stuffs

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 25/04/2021

    Cavo necessario e sicuro per connettere le Lipo al caricabatterie.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 20/02/2021

    Nagyon szuper

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 09/01/2021

    Cavo per ricarica XT60, buono

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/10/2020

    cavo perfetto, di ottima qualità. consigliato

    Komentáře
    Ukázat originál
  • navjff
    FR
    27/05/2019

    Conforme à la description, il remplit bien sa tache et permet de charger mes lipos. Je recommande

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$7.99
    • US$6.99
    • US$7.99
    • US$10.99
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$4.99
    • US$7.99
    • US$9.99
    • US$6.99
    • US$4.99
    • US$8.99
    • US$8.99
    • US$6.95
    • US$8.99
    • US$7.99
    • US$11.99
    • US$31.99