Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(34)
  • Snímky
  • Video(0)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(34)
    • Hvězda 5(27)
    • Hvězda 4(2)
    • Hvězda 3(0)
    • Hvězda 2(2)
    • Hvězda 1(3)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 19/02/2022

    отличная пила! небольшая, компактная, в руке держать удобно! незаменимая вещь когда нужно быстро отпилить какие то ветки или распилить дрова для мангала. супер! мне очень понравилось

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 21/02/2022

    Excellent saw, saws well. Convenient, you can get to the farthest places, not heavy like big saws, there is enough power. I really like it, I recommend it. Take it, it helps in the work. It is better to choose models with multiple batteries, then you can work for a long time.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 19/11/2021

    Dear Web Store! Please answer my question! When will I receive the missing battery? I did get the package, but there was only one battery in the package. Which was not the factory packaging !!! Incomplete performance! Tisztelt Webáruház ! Kérem, szíveskedjenek a kérdésemre válaszolni! Mikor kapom meg a hiányzó akkumulátort? Valóban megkaptam a csomagot, de csak egy akkumulátor volt a csomagban. Ami nem a gyári csomagolás volt !!!Hiányos teljesítés! 1000W One Kézi vezeték nélküli elektromos láncfűrész fa Mini vágó fűrész famegmunkálás Stílus: #2 Dugó: EU csatlakozó X1 1000W One Kézi vezeték nélküli elektromos láncfűrész fa Mini vágó fűrész famegmunkálás Két db akkuval rendeltem, amint a megrendelésen is szereplő képen is látszik. Ezt is fizettem ki előre. 1 db akkumulátorral érkezett meg, egy össztákolt csomagban ! Nem az eredeti csomagolás! Számla nincs! Kérem, szíveskedjenek megküldeni a másik akkut is. Ki van fizetve!!! Ez így nem korrekt!! Üdvözlettel:Horváth Béla E-mail: horvath-bela@freemail.hu

    Komentáře (1)
    Ukázat originál
  • 28/12/2021

    Produto chegou dentro do prazo previsto, e a embalagem estava em boas condições. Gostei da serra, pois faz o serviço de podagem muito bem, e com duas baterias o serviço rende mais.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 23/04/2022

    Il prododdo è arrivato con alcuni pezzi rotte

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/02/2022

    veio super rápido, bem embalado, e tal e qual o que foi prometido. recomendo

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 12/03/2022

    Tolles Set

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/02/2022

    come da descrizione,arrivato in anticipo

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 22/04/2022

    Surprisingly powerful device. I recommend up to 20 cm wood thickness. The batteries are not very strong, but there are two of them. Makita compatibility is very useful.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 06/04/2022

    Az eszközt még nem kaptam meg! Véletlenül jelöltem be, hogy megkaptam! Nagyon nagy szükségem van rá, úgyhogy kérem, legyenek körültekintőek a kiszállításban!

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$43.19
    • US$33.99
    • US$59.99
    • US$49.99
    • US$9.99
    • US$50.99
    • US$7.99
    • US$72.24
    • US$45.15
    • US$52.99