Hodnocení zákazníků

Napsat recenzi
  • Všechny recenze(2127)
  • Snímky
  • Video(2)
  • Hvězdný
    • Hvězdný(2127)
    • 5 Star(2040)
    • 4 Star(77)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Seřazeno podle:
Nejlepší recenze
  • Nejlepší recenze
  • Nejvíce užitečné
  • Nejnovější
Recenze pouze z vaší země (United States)
|
Ukázat originál

Část recenze byla přeložena automaticky.

  • 04/09/2018

    Отличные, оригинальные пропеллеры. Мне очень нравятся как они летают. Я всегда их ставлю на свои моторы 2205 2300кв

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 04/09/2018

    They're cheap and they work! Good for a beginner pilot like myself since I crash and can afford to replace broken props.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/01/2018

    Die Propeller sind sehr gut verarbeitet. Sie lassen sich sehr gut biegen und brechen nicht so einfach. Sie machen sehr guten Eindruck.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 13/07/2021

    eliche arrivate in 15 giorni, ora non resta che provarle… l’unica cosa che ho notato è che sono più morbide in confronto alle dalprop 5045

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 07/05/2021

    dotarly w twardym opakowaniu, dotarly cale i zdrowe. jeszcze na nich nie latalem ale napewno bedzie dobrze. polecam produkt i sprzedającego.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 27/12/2020

    desde el día que los probé, creo que es un acierto en cuanto a calidad-precio. Las seguiré comprando.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 14/02/2021

    nice

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 01/02/2021

    Güzel ürün. Başarılı kargo. Direct Mail ile 9 günde elime ulaştı. Ancak renkler koyu değil gibi. Yani kırmızı aldığım pervane aslında pembe gibi. Buna dikkat etmekte fayda var.

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 06/10/2020

    хорошие пропы

    Komentáře
    Ukázat originál
  • 08/07/2021

    been using this brand of props for 2-3years fly great. good value and 20 props in a set

    Komentáře
    Ukázat originál
Show:

    Celkový 0 stránky

    Jdi na stránku

    Možná vás zajímá

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$68.99
    • US$23.99
    • US$15.99
    • US$15.99
    • US$20.99
    • US$31.99
    • US$18.99
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$9.59
    • US$7.99
    • US$18.99
    • US$7.99
    • US$3.69
    • US$3.99
    • US$14.99
    • US$6.99