الشحن الى United Kingdom , USD
أعلى مراجعة إيجابية لـ %s على Banggood, تسوق أفضل %s بأقل سعر على Banggood. تصفح المراجعات الإيجابية الأكثر إفادة لـ %s قبل الشراء., ألعاب أرسي ، رياضة ممتعة ، أزياء ، إلكترونيات شعبية
zygos30 11/05/2022
Πολύ όμορφο ρολόι, με πάρα πολλές δυνατότητες στα 36€ που το πήρα. Μετρήσεις οξυγόνου, πίεσης παλμών και πολλά άλλα. Μπορείς επίσης να απαντήσεις στις κλήσεις η και να καλέσεις μιλώντας από το ρολόι. Καλός ήχος και μικρόφωνο. It is a great smart watch an the price is super. I really recommended.
1
تعليقات (2)
عرض
  • cypressjr Το πηρα πριν λιγες μερες και θα ηθελα να σε ρωτησω κατι. Οταν με παιρνουν τηλ χτυπαει κανονικα αλλα στις ειδοποιησεις εχει μονο δονηση. Στο κανει και εσενα αυτο; Επισης ξερεις πως το κανω να μην ανοιγει αυτοματα η οθονη οταν κουναω το χερι μου; Ευχαριστω

    رد 23/05/2022
  • zygos30 Για να μην ανοίγει όταν γυρνάς το χέρι, πήγαινε από την εφαρμογή στο "Άλλα" > και απενεργοποίησε την "Γρήγορη προβολή".
    Οι ειδοποιήσεις σε όλα τα ρολόγια έχουν μόνο δόνηση.
    Αν θέλεις και ήχο, θα πρέπει να έχεις ενεργό μόνιμα τις τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά αυτό είναι ενοχλητικό γιατί όλοι οι ήχοι περνάνε στο ρολόι.

    رد 08/06/2022
قياس مدى الرضا

حمل التطبيق للحصول على كوبون خصم بقيمة 10% حصرياً