Αποστολή προς United Kingdom , USD
Κορυφαία θετική κριτική για %s στο Banggood, Αγοράστε τα καλύτερα %s με τη χαμηλότερη τιμή στο Banggood. Περιηγηθείτε στην πιο χρήσιμη θετική κριτική για το %s πριν αγοράσετε., παιχνίδια rc, διασκεδαστικά σπορ, μόδα, δημοφιλή ηλεκτρονικά
Brian 01/11/2023
Jó minőségű kidolgozás. A tápellátás kábele kiváló. A képminőség nem a legjobb, de véleményem szerint elégséges. Elégedett vagyok.
2
Σχόλια (3)
υποβάλλουν
  • rolius Tudnál segíteni, hogy hogyan választottál biztosíték helyet?

    Απάντηση 17/12/2023
  • Brian Bocsnat,csak most ltom, hogy krdeztl. A bekts attl is f?gg, hogy csak menet kzbeni rgztst akarsz, vagy parkols kzben is. Nekem az ACC szl az ?zemanyag szivatty biztostk helyn van, teht csak akkor indul a kamera, amikor gyjtst adok. A test GND adja magt, az a karosszria brmely pontjn lehet. A pozitv szl pedig a biztostk tbla olyan foglalatban, ahol lland 12V van, akkor is amikor nincs gyjtson az aut.

    Απάντηση 15/02/2024
  • Brian Ugylatom, hogy nem kezeli a felulet az ekezetes irast. Tehat ujra: Bocsanat, csak most latom, hogy kerdeztel. A bekotes attol is fugg, hogy csak menet kozbeni rogzitest akarsz, vagy parkolas kozben is. Nekem az ACC szal az uzemanyag szivattyu biztositek helyen van, tehat csak akkor indul a kamera, amikor gyujtast adok. A test GND adja magat, az a karosszeria barmely pontjan lehet. A pozitiv szal pedig a biztositek tabla olyan foglalataban, ahol allando 12V van, akkor is amikor nincs gyujtason az auto.

    Απάντηση 15/02/2024
Ερευνα ικανοποίησης

Κατεβάστε την εφαρμογή για να λάβετε ένα αποκλειστικό έκπτωση 10% από το κουπόνι